Hallo en welkom, ik ben Angie Gratton, een gepassioneerde grafisch vormgever met meer dan een decennium ervaring in de branche. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik talloze opdrachten succesvol afgerond, waarbij de tevredenheid van mijn klanten altijd mijn topprioriteit is geweest.
Wat mij onderscheidt, is mijn spontane en humoristische aanpak gecombineerd met een scherp oog voor detail. Als vormgever geloof ik sterk in de kracht van samenwerking met mijn klanten. Ik denk graag met ze mee en stel veel vragen om hun visie volledig te begrijpen, zodat ik een bedrijfslogo kan creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is en bij hun merkidentiteit en doelgroep aansluit, maar ook perfect past bij de klant als persoon.
Als perfectionist ben ik kritisch op mijn eigen werk, altijd strevend naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Mijn doel is niet alleen om aan de verwachtingen van mijn klanten te voldoen, maar deze te overtreffen, waardoor ze keer op keer tevreden en enthousiast zijn over het eindresultaat.
Kortom, ik ben Angie Gratton, en ik ben hier om jouw visie tot leven te brengen en jouw merk te laten stralen met creatieve en doordachte ontwerpen.

Design is the silent ambassador of your Brand
(Paul Rand)
Back to Top