Hallo ik ben Angie,
Welkom op mijn portfolio website!  
Als grafisch ontwerper ben ik verantwoordelijk voor het creëren van ontwerpoplossingen met een grote visuele impact. Het is daarom voor mij erg belangrijk dat ik goed luisteren naar je wensen en behoeften en deze goed begrijp voordat ik begin met het ontwerpen van je logo, busbelettering, boekomslag of website. 
De uitstraling van een logo (beeld en woordmerk *) van je bedrijf is je visitekaartje. Deze moet jou als een handschoen passen. Je logo/bedrijf zal door je klanten gekoppeld worden aan jouw, daarom is het zo belangrijk dat het klopt. Daarom werk ik altijd op afspraak met jou als klant/opdrachtgever bij mij op kantoor of op locatie.
Wanneer het logo tot stand is gebracht kan het doorgevoerd worden in al je reclame uitingen zoals bijvoorbeeld je facturen, e-mail handtekening, visitekaartjes. Maar bijvoorbeeld ook op je website, in advertenties, boeken, tijdschriften, posters, productverpakkingen en in je stand op de beurs.
Voor elk project ontwikkel ik een creatief idee en concept, waarbij ik de juiste media en stijl kies om aan je doelstellingen te voldoen. Ik blijf op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt op het gebied van (grafisch)ontwerp/design door het volgen van cursussen, bezoeken van 'grafisch ontwerp conferenties', de Dutch Design Week, papierconferenties, kunstgalerijen en andere ontwerp en kunst gerelateerde workshops. Maar ik leer ook van (vak)collegas waar ik mee samenwerk.
Dus ben je opzoek naar iemand voor jou een passende huisstijl kan ontwikkelen zonder jou visie uit het ook te verliezen. Wil je je bestaande logo nieuw leven in blazen, heb je een website nodig of een andere vorm van reclame-uiting. 
Bel of mail me even, dan kunnen we samen bekijken hoe we dit varkentje gaan wassen onder het genot van een kop koffie.
Back to Top