Hallo, ik ben Angie,
Welkom op mijn portfolio website!  Als grafisch ontwerper ben ik verantwoordelijk voor het creëren van ontwerpoplossingen met een grote visuele impact. Het is belangrijk goed te luisteren naar de wensen en behoeften van mijn klanten en deze te begrijpen voordat ik begin met het ontwerpen van een logo, huisstijl, boekomslag etc. 
Ontwerpen worden gebruikt voor uitlopende doeleinde. Onder meer voor websites, advertenties, boeken, tijdschriften, posters, productverpakkingen, tentoonstellingen en displays, bedrijfscommunicatie en huisstijl, bijvoorbeeld om organisaties een visueel 'merk' te geven. 
Ik werk op afspraak van de klant. Voor elk project ontwikkel ik een creatief idee en concept, waarbij ik de juiste media en stijl kies om aan de doelstellingen van de klant te voldoen. Ik probeer bij te blijven bij wat er in de wereld gebeurt op het gebied van ontwerp/design. Volgen van cursussen, bezoeken van grafischeontwerp conferenties, Dutch Design Week, papierconferenties, kunstgalerijen en andere ontwerp en kunst gerelateerde workshops. Maar ik leer ook van de persoon die naast me zit en andere ontwerpers, drukkerijen, en dtp-ers waar ik mee samen werk.
Back to Top