Hieronder zie je het aanbod. Bekijk wat er op dit moment bij jou past.
Liever eerst even kennismaken? Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan of bel of mail me even.
Zij gingen jou voor! Bedrijven en hun reacties overgenomen uit LinkedIn.
1 Eerste gesprek
Ik vind het belangrijk je eerst te leren kennen en eventueel al wat ideeën en wensen door te nemen. Dit gesprek is perfect wanneer je voelt dat je een stap vooruit wilt zetten wat betreft je visuele uitstraling. 
Je bent er misschien nog niet klaar voor om een heel huisstijltraject aan te gaan, maar je wilt er wel graag alles over weten. In dit gesprek stel ik je een aantal vragen die niet alleen over je bedrijf maar ook over jou als persoon gaan. Het is belangrijk dat er een passende uitstraling voor je bedrijf uitrolt, waar je trots op bent en waar je het liefst zo snel mogelijk mee naar buiten wil treden. 
Na dit gesprek ga ik voor je aan de slag om een passend logo voor je bedrijf te ontwerpen. We spreken af wanneer en waar ik je de logo's zal presenteren zodat we spoedig de volgende stap kunnen zetten.
2 Logo/huisstijl presentatie
De volgende stap is het presenteren van 2 of 3 logo's waarvan ik hoop dat deze bij je in de smaak vallen. Logo's die bij jou en je bedrijf passen. Je kiest en logo of je wil nog wat kleine aanpassingen zien en dan is het logo bijna klaar voor gebruik.
3 De huisstijl is klaar voor gebruik
Ik zorg dat je je logo kan gaan gebruiken. Of het nu voor social media is, een e-mail handtekening je visitekaartje of website, je logo en huisstijl heb je nu in handen en is overal inzetbaar. 
4 Vervolg
Website, bedrijfsauto belettering, advertentie, beursmateriaal...
Misschien zoek je ook iemand die je oude of geheel nieuwe bedrijfswebsite onderhanden neemt. Deze kan ik tevens voor je realiseren. Of je hebt nog andere bedrijfsuitingen nodig direct of op een later tijdstip zoals bijv. het beletteren van je bedrijfsauto of het ontwerpen van een stand voor een beurs. Ik kan je ondersteunen bij alle mogelijke bedrijfsuitingen. Dus ook na het afleveren van je huisstijl sta ik oor je klaar.
Back to Top